Traveler.hr header image

Bike Guru

Najam bicikla ili skutera

Ako volite aktivan odmor, posjetite Bike Guru Shop. U Bike Guru Shopu pronaći ćete vrhunske modele e-bicikala i bicikala, kao i e-skutere i koturaljke.
U njihovoj trgovini na otvorenom možete pronaći sve što vam je potrebno za biciklističke, planinarske ili kajakaške ture u Baški i okolici. Uz dijelove i opremu za bicikle, u ponudi imaju i biciklističku i planinarsku opremu i kozmetiku za aktivnosti na otvorenom te energetske pločice i pića. Oni nude cjelovite i male pakete usluga, kao i sve oblike popravka i zamjene dijelova.
Croatia rent a boat
Croatia rent a boat
Njihov tim na otvorenom za vas je osmislio pješačke i biciklističke ture, prilagođene raznim kategorijama ljubitelja sporta i prirode - od sportova izvan terena do pravih adrenalinskih tura za one koji vole izazov. Prošećite s njima do vrhova Baške i uživajte u nestvarnim pogledima ili se vozite biciklom kroz najljepšu dolinu s najdužom neiscrpnom rijekom jadranskog arhipelaga. Upoznajte bašćanske pastire i njihove ovce, koze i magarce, kušajte domaću kuhinju i upoznajte kulturno blago doline koja u svom srcu krije najvažniji spomenik hrvatske pismenosti.
Croatia rent a boat
Croatia rent a boat
Croatia rent a boat
Croatia rent a boat

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali Vaše iskustvo boravka na našoj web stranici.

Pravila privatnosti Kolačići

Prihvati