Vile za odmor u Dubrovniku

ID: 2280

Villa s bazenom u blizini Dubrovnika

20000 Trsteno, Dubrovnik
Kreveti: 6
Kupaone: 5
Površina: 300 m22
Bazen
Kreveti: 4
Kupaone: 2
Površina: 400 m22
Pet-friendly
Bazen
Kreveti: 5
Kupaone: 5
Površina: 230 m22
Bazen
Kreveti: 6
Kupaone: 7
Površina: 700 m22
Bazen
Kreveti: 4
Kupaone: 4
Površina: 300 m22
Bazen
ID: 2303

Luksuzna villa sa 7 soba i bazenom

21000 Dubrovnik
Kreveti: 7
Kupaone: 7
Površina: 200 m22
Bazen
Kreveti: 4
Kupaone: 2
Površina: 120 m22

Vile za odmor u Dubrovniku

Očaravajući grad Dubrovnik okružen impozantnim zidinama jedno je od mjesta koje morate posjetiti barem jednom u životu. Provedite nezaboravan odmor u luksuznoj vili za odmor u Dubrovniku  i saznajte zašto se naziva „biserom Jadrana“.


Ova kamena ljepotica, osnovana u 7. st. na litici s pogledom na otok Lokrum i plavetnilo Jadrana, bila je neovisna republika tijekom zlatnog doba svoje povijesti (1358. - 1808.). Stari grad prepun je brojnih spomenika koje valja posjetiti, zato si uzmite vremena i razgledavajte tijekom nekoliko dana; gledajte brojne fotografije koje ćete zasigurno snimiti, dok se odmarate nakon osvježenja u bazenu vaše luksuzne vile za odmor  u Dubrovniku.


VILE ZA ODMOR U DUBROVNIKU - ZNAMENITOSTI KOJE MORATE VIDJETI BAREM JEDNOM U ŽIVOTU


Rezervirajte dan ili dva za istraživanje znamenitosti oko Straduna, glavne pješačke ulice u Starom gradu. Počnite od Franjevačkog samostana i najstarije srednjovjekovne ljekarne u Europi, osnovane 1317. godine, upoznajte dubrovački politički sustav u Kneževoj palači, idite do katedrale i crkve sv. Vlaha, zaštitnika Dubrovnika. Isprobajte ukusne arančine na tržnici. Odaberite jedan od šarmantnih restorana koji poslužuju domaću hranu poput „šporkih makarula“ malostonskih kamenica i slasne rožate, deserta koji će vam dati dovoljno energije za šetnju poznatim dubrovačkim zidinama. Jednostavno ne možete reći da ste bili u Dubrovniku, dok niste vidjeli dubrovačke krovove sa zidina a sve to možete ostvariti rezervacijom jedne od vila za odmor u Dubrovniku.


VILE ZA ODMOR U DUBROVNIKU - ISTRAŽITE NJEGOVU PRIVLAČNU OKOLICU


Jedna od posebnosti dubrovačke renesansne arhitekture su ljetnikovci koji se mogu naći izvan Dubrovnika (Rijeka Dubrovačka, Gruž, otok Lopud ...). Bogati plemići ljeti su bježali iz užurbane lučke vreve, a mještani danas idu njihovim stopama. Predivne i luksuzno namještene vile za odmor s bazenom nalaze se po cijeloj Dubrovačkoj županiji koju vrijedi istražiti. Konavle su poznate po uzgoju vinove loze (probajte malvasiju, staru dubrovačku sortu) i obiteljskim konobama u kojima ćete pronaći neke od najukusnijih delicija kao što je peka. Lokrum je otok borova, palmi i čempresa na kojem su trajno naseljeni samo paunovi i zečevi. Benediktinci su za sobom ostavili samostan, Napoleonova vojska utvrdu, a Habsburgovci su ga koristili kao svoje ljetno odmaralište od kojeg još uvijek možete vidjeti botaničke vrtove. Arboretum Trsteno osnovali su vlasnici raskošne vile u doba renesanse okruživši je gracioznim vrtovima s egzotičnim biljem i stablima koja su kapetani i moreplovci toga doba često donosili kući iz dalekih zemalja. Poluotok Pelješac poznat je po impresivnim stonskim zidinama, slikovitim vidicima, proizvodnji vrhunskih vina, stonskoj solani i kamenicama. Nabavite neke od navedenih lokalnih proizvoda i napravite degustaciju s prijateljima u vašoj vili za odmor u Dubrovniku.


KOJU LOKACIJU ODABRATI ZA VAŠU VILU ZA ODMOR u DUBROVNIKU?


Ako ste u potrazi za potpunim iskustvom Dubrovnika, odaberite vilu za odmor u Dubrovniku  s pogledom na stari grad i zidine, na taj način ćete uživati u prekrasnim pogledima uz jutarnju kavu ili uz večeru s prijateljima. Za one koji traže tišinu i mir, izvanredne vile za odmor nalaze se u okolici Dubrovnika (Trsteno, Orašac) i obližnjim mirnim otocima (Šipan).


ŠTO OBIĆI I RADITI KADA DOĐETE U SVOJU VILU ZA ODMOR U DUBROVNIKU?


- PROŠETAJTE DUBROVAČKIM ZIDINAMA

- USPNITE SE NA BRDO SRĐ USPINJAČOM

- BRODOM POSJETITE ELAFITSKO OTOČJE 

- POGLEDAJTE TIZIANA I ZBIRKU DUBROVAČKIH RENESANSNIH SLIKARA U DOMINIKANSKOM SAMOSTANU 

- PLIVAJTE NA PLAŽI BANJE S POGLEDOM NA STARI GRAD

- ISKUSITE DUBROVAČKE LJETNE IGRE

- VESLAJTE U KAJAKU PODNO ZIDINA

- ISPIJAJTE HLADNO PIĆE U JEDNOM OD BAROVA UZ ZIDINE

- KUŠAJTE UKUSNU PEKU U KONAVLIMA

- NABAVITE TRADICIONALNI NAKIT, DUBROVAČKE  BOTUNE


Javite nam se i započnite planirati svoje jedinstveno dubrovačko iskustvo. Rado ćemo Vam pomoći da pronađete raskošnu vilu za odmor u Dubrovniku koja će vaše praznike učiniti nezaboravnima.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali Vaše iskustvo boravka na našoj web stranici.

Pravila privatnosti Kolačići

Prihvati