Traveler.hr header image

Fun Diving Krk

Zaronite sa nama, Fun Diving Krk

Fun Divning Krk
 
Želite li unajmiti kuću za odmor u Hrvatskoj s bazenom, a ne provoditi vrijeme samo u vlastitoj vili? Želite li svoj odmor spojiti sa zabavom i istovremeno se približiti prirodi? Onda ste na pravom mjestu na otoku Krku.
 
Vilu u Hrvatskoj možete iznajmiti putem naše platforme. Također blisko surađujemo s našim partnerom Fun Diving Krk. Danas je ronjenje u Hrvatskoj jedan od najpopularnijih sportova na moru. Ovaj operater omogućuje vam da tijekom ronjenja doživite otok Krk iz potpuno drugačije perspektive. 
 
Zašto biste trebali roniti u Hrvatskoj?
 
Odlučite li rezervirati kuću za odmor u Hrvatskoj s bazenom putem naše platforme, imat ćete koristi od gigantske duljine obale zemlje. Upravo Jadran privlači brojne ronioce zbog mnogih atraktivnih lokacija, budući da je naše more puno starih antičkih brodova, koralja i ostalog životinjskog i biljnog svijeta. Praktično je i to što možete doći pojedinačno u bilo koje vrijeme. Osim toga, Hrvatska je iznimno sigurna destinacija za putovanja i nudi puno krajolika koji oduzimaju dah.
 
Što Krk čini idealnim mjestom za ronjenje?
Krk je idealan za vaš sljedeći ronilački odmor uglavnom zato što je do njega vrlo lako doći. Otok je mostom povezan s kopnom - tako da ne morate unajmiti brod ili se voziti trajektom za otok Krk.
Posebno je ekoturizam fokus putovanja na otok Krk. Otok Krk obiluje prirodnim ljepotama, kako iznad mora tako i u podmorju. U skladu s tim, ronjenje je ovdje jako zabavno, jer još uvijek možete doživjeti prirodu u njezinom najčišćem obliku. Otočka okolica također čini Krk jednom od najboljih ronilačkih regija na Jadranu. Ovdje ćete pronaći 8 pučinskih otoka i ukupno više od 40 fantastičnih mjesta koja su idealna za ronjenje. Neka od najpopularnih ronilačkih lokacija tj mjesta urona su: Mali Plavnik, Selzine, Lorelei, Big & Deep Cave te nebrojeno mnogo drugih. Ako se odlučite pronaći smještaj na Krku, rado ćemo vam pomoći. Nudimo smještaj za odmor svih kategorija. Iznajmljivanje vile u Hrvatskoj putem naše platforme jednako je moguće kao i rezervacija kuće za odmor u Hrvatskoj s bazenom.
 
Zašto biste se trebali obratiti Fun Diving Krk?
 
Fun Diving Krk posluje više od 20 godina i ima bogato iskustvo. Uz to, našeg partnera odlikuje prvoklasna usluga. Kada odaberete Fun Diving Krk, nije važno koliko ste iskusni u ronjenju. Kao ronilac koji je napravio mnogo zarona, možete roniti individualno. Manje grupe okupljaju se za početnike, koji zajedno istražuju podmorje otoka Krka. Nadalje, naš partner Fun Diving Krk nudi i profesionalne tečajeve ronjenja. Dakle, ako još uvijek želite naučiti kako pravilno roniti, onda svakako trebate pohađati jedan od tečajeva ronjenja koje nudi naš partner. Koristi vam i činjenica da u Fun Diving Krku tijekom cijele godine imate prvoklasnu kontakt osobu. Za ronjenje također dobivate svoj brod. Čim se dvije osobe prijave, izlaz brodom na ronjenje je čak zagarantiran!
 
Želite li sada iznajmiti vilu Croatia na Krku i podmorje ispred pobliže istražiti otok? Zatim kliknite na gumb, mi ćemo vas uputiti na web stranicu naš partner dalje. Ako još uvijek tražite kuću za odmor u Hrvatskoj s bazenom, rado ćemo vam pomoći na našoj platformi.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali Vaše iskustvo boravka na našoj web stranici.

Pravila privatnosti Kolačići

Prihvati