Traveler.hr header image

Uvjeti rezerviranja

Uvjeti rezerviranja

OPĆI UVJETI POSLOVANJA I REZERVACIJA TURISTIČKE AGENCIJE TRAVELER

Agencija sklapa ugovore direktno sa vlasnicima nekretnina, pri tome vodeći računa da pruži gostu uslugu na najvišem mogućem nivou. Sve nekretnine za najam osobno su pregledane od strane vlasnika agencije te sve nekretnine iz naše ponude imaju uredne dozvole za najam izdane od strane državnih vlasti.
Vlasnik vile odgovoran je za davanje istinitih informacija o nekretnini te se turistička agencija ne smatra odgovornom za eventulane krive informacije.
Ugovor o najmu koji sklapate sa turističkom agencijom Traveler kao posrednikom zaključujete direktno s vlasnikom nekretnine. Traveler nastupa isključivo kao agent – posrednik.
Ugovor je sastavljen na hrvatskom jeziku i preveden kasnije na njemački i engleski jezik te u slučaju pogrešne interpretacije prilikom prijevoda vrijediti će originalni ugovor na hrvatskom jeziku.
Za sve eventulane nesporazume biti će nadležan općinski sud u Krku.
Uplatom depozita za rezervaciju bezuvjetno prihvaćate uvjete ugovora o najmu. Ugovor o najmu objavljeni su na stranicama turističke agencije Travler (www.travler.hr).

UVJETI REZERVACIJE

Za potvrdu rezervacije zahtjeva se plaćanje 30 % depozita bankovnom doznakom ili kreditnom karticom  na račun agencije, i to od  ukupne cijene najma, čime se zaključuje ugovori između vlasnika nekretnine i gosta sa agencijom Travelerom kao posrednikom.
Ugovor se smatra zaključenim kada turistička agencija Traveler primi depozit na svoj račun.
Ostatak od 70 % rezervacije gost je dužan uplatiti 14 ili 30 dana prije svog dolaska, ovisno o nekretnini. Vlasnici pojedinih nekretnina mogu odobriti da se preostali iznos može uplatiti odmah po dolasku u samu nekretninu, te napominjemo da u tim slučajevima gosti mogu platiti isključivo gotovinom.
U slučaju da se uplata ne izvrši u dogovorenom roku ugovor se poništava i agencija može zaključiti ugovor o najmu sa drugim gostom.

OTKAZ REZERVACIJE

U slučaju otkaza rezervacije, rezervaciju je moguće otkazati 60 dana prije dolaska te se tada naplaćuje 30% od ukupne cijene najma.
U slučaju otkaza koji je uzrokovan Covid-19 dogovaraju se drukčiji uvjeti, molimo vas da se o tome informirate prije rezervacije određenog objekta.
Preporučuje se sklapanje police osiguranja sa osiguravateljskim kućama (naš partner Allianz osiguranje) . U slučaju otkaza rezervacije turistička agencija Traveler obvezuje se da će svu potrebitu dokumentaciju dostaviti osiguravateljskoj kući s kojom gost ima sklopljen ugovor.
Naknada promjena izbora vile nije moguća jer turistička agencija Traveler kao agent posrednik ima zaključen ugovor o proviziji sa vlasnicima koji su fizičke osobe te je račun za proviziju već izdan, takse plaćene i novac poslan vlasniku.
U slučaju da objekt nije moguće iznajmiti zbog izvarednih slučajeva i prirodnih nepogoda : poplave, požara, potresa, rata, zatvaranja granica, opće epidemije agencija Travleler kao i vlasnici nekretnina ne mogu biti odgovorni za nemogućnost pružanja usluga najma objekta.

NAJAM OBJEKTA

Broj gostiju koji je naveden u potvrdi rezervacije pri dolasku u objekat ne smije biti veći od broja osoba za koji je rezervacija sklopljena.

Gost na dan odlaska mora predati objekat u istom stanju u kojem ga je i primio te se u vrijeme boravka u istom mora ponašati odgovorno te čuvati imovinu kao da je njegova vlastita. Za sve nastale štete gost je odgovoran direktno vlasniku objekta te nastala šteta može naplatiti iz depozita koji se predaje vlasniku na dan dolaska u vilu.
Visina depozita određena je za svaku vilu te iznosi 500 eura.

Depozit je vlasnik dužan predati gostu na dan odlaska ako nikakva šteta nije počinjena i ako je objekat predan u istom stanju u kojem je zatečen.

Sve nesporazume gost i vlasnik objekta rješavaju neposredno bez posredovanja turistićke agencije.
U slučaju da se u blizini vile začuje buka vezana za građevinske radove, rad obližnjih ugostiteljskih objekata, promet i sl. vlasnik objekta niti turistička agencija Traveler ne mogu biti odgovorni za istu niti na te okolnosti nemaju utjecaja.

Gosti moraju poštivati upute u vezi odgovornog korištenja bazena od strane vlasnika objekta i tuirstičke agencije Traveler. Gosti koriste bazen na vlastitu odgovornost te djeca moraju biti pod stalnim nadzorom.

U slučaju da gosti objekta stvaraju buku i remete javni red i mir te se oglušuju na upozorenja vlasnika vile ugovor o najmu raskida se trenutno te gosti moraju napustiti objekat u roku 2 sata bez mogućnosti povrata uplaćene rezervacije.
Ovaj ugovor stupa na snagu uplatom depozita od strane gosta i zaključenjem ugovora o najmu između gosta i vlasnika objekta za najam s turističkom agencijom Traveler kao agentom-posrednikom.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali Vaše iskustvo boravka na našoj web stranici.

Pravila privatnosti Kolačići

Prihvati