Traveler.hr header image

Rhinocarhire.com

Najam automobila

Iznajmljivanje automobila u Hrvatskoj sjajan je način za kretanje i istraživanje svega što naša zemlja nudi. Hrvatska je mala, a ceste su općenito u izvrsnom stanju, pa se vožnje u Hrvatskoj ne treba bojati. Bilo da letite izravno u bilo koju glavnu hrvatsku međunarodnu zračnu luku ili se vozite iz neke druge države, sastavili smo nekoliko korisnih savjeta koji će vam pomoći da na najbolji način iskoristite svoj najam automobila u Hrvatskoj.

Tri primarne zračne luke u Hrvatskoj su Zagreb, Split i Dubrovnik, a sve luke  imaju službu za  iznajmljivanje automobila koji se mogu naći izravno u dolaznim dvoranama na terminalu. Pronaći ćete sve glavne agencije za iznajmljivanje automobila dostupne u tim zračnim lukama, uključujući:


Alamo
Avantcar
Avis
Budget
Enterprise
Europcar / Keddy
Firefly
Goldcar
Green Motion
Hertz
Sixt
Thrifty

Rhinocarhire.com je tražilica za najam automobila koji pretražuje i uspoređuje cijene svih gore navedenih agenata za iznajmljivanje i prikazuje najisplativiji najam automobila u Hrvatskoj. Uvjereni smo da ćete s Rhinocarhire sklopiti odličan posao i da ćete uživati,  kako u odmoru u jednoj od naših vila za najam u Hrvatskoj tako i u sigurnoj i ugodnoj vožnji.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali Vaše iskustvo boravka na našoj web stranici.

Pravila privatnosti Kolačići

Prihvati