Traveler.hr header image

Blog

Objave na blogu

Želite li saznati više o svojoj destinaciji za putovanje prije nego što stignete u odabranu kuću za odmor u Hrvatskoj s bazenom, naši postovi na blogu zasigurno će vam pomoći. Tako možete saznati sve što trebate znati prije iznajmljivanja vile u Hrvatskoj.

Od početka pisanja, objavili smo različite članke na našem blogu. Na taj način možete saznati koja mjesta posebno vrijedi vidjeti i koji vas kulinarski užici očekuju tijekom vašeg odmora u Hrvatskoj. Nadalje, čitanjem nekih blog postova dat ćemo vam uvid u nacionalnu baštinu Hrvatske.

Primjerice, u članku "Otkrijte hrvatske otoke" saznat ćete puno o nekim od više od 1000 otoka koliko Hrvatska ima. Jeste li znali da ih samo 67 zapravo naseljavaju ljudi?

Ne samo da vam nudimo uvid u najpopularnije otoke u Hrvatskoj - poput Krka, Hvara, Brača, Korčule ili Raba, već vam nudimo i informacije o nekim insajderskim savjetima. Gdje i kako istraživati, gdje i što dobro pojesti, gdje i kada se dobro provesti… A budući da nudimo i nekretnine na mjestima izvan utabanih turističkih staza, možete iznajmiti i mirnu vilu u Hrvatskoj koja nije u središtu masovnog turizma.

Čak smo napravili i svoj post o otoku Krku. Otok je toliko svestran da bi bilo glupo od nas samo ga predstaviti u postu na blogu.

Volite li biti u prirodi, onda će vam naš članak "Hrvatski nacionalni parkovi - oaze mira i ljepote" svakako izmamiti osmijeh na lice. U njemu ćemo vas informirati o različitim nacionalnim parkovima koje možete posjetiti prilikom najma vile u Hrvatskoj. Jeste li znali da u Hrvatskoj ima čak 8 nacionalnih parkova? Tom broju možete dodati i 12 parkova prirode. Želite li istraživati nacionalne parkove tijekom svog boravka u kući za odmor u Hrvatskoj s bazenom, čitanje ovog posta prekrasan je izvor informacija.

U ovom postu pokrivamo neke od najljepših od 8 nacionalnih parkova i 12 parkova prirode koje ova zemlja nudi. Posebno se izdvajaju Nacionalni park Plitvička jezera, Nacionalni park Sjeverni Velebit i Nacionalni park Brijuni. No, dobit ćete i opširne informacije o dva nacionalna parka Krka i Paklenica i mnogim drugim.

Želite li se rashladiti ne samo u svojoj kući za odmor u Hrvatskoj s bazenom? Zatim pročitajte naš članak "Najljepše plaže u Hrvatskoj". U ovome vas upoznajemo s plažama koje biste svakako trebali staviti na svoju listu. Zahvaljujući obali od oko 5.800 km, u Hrvatskoj ćete pronaći dovoljno izbora da svoj odmor provedete na plaži. Između ostalog, upoznajemo vas s plažama Dugi otok, Prapratno i Banje.

Volite li ne samo putovati, već i fotografiju smatrate svojom strašću? Čestitamo, i u ovom slučaju ćete ga pronaći na našem blogu odgovarajući post. Zove se "Najljepša mjesta za osvajanje Instagram feeda". U U ovom blog postu doznat ćete gdje su najbolja foto mjesta u Hrvatskoj. I Ako iznajmite vilu u Hrvatskoj preko naše platforme, onda možete koristiti svoje slike uredite ih u kućnom okruženju prije nego što ih objavite. To oduševit će ne samo vas nego i vaše prijatelje i obitelj kada ste s vama podijelite svoja iskustva s odmora u obliku slika.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali Vaše iskustvo boravka na našoj web stranici.

Pravila privatnosti Kolačići

Prihvati