Vile za odmor u Splitu

Kreveti: 2
Kupaone: 2
Površina: 115 m22
Bazen
ID: 2370

Vila s bazenom i jacuzzijem

21000 Split
Kreveti: 3
Kupaone: 3
Površina: 180 m22
Pet-friendly
Bazen
Kreveti: 4
Kupaone: 4
Površina: 300 m22
Bazen
ID: 2306

Moderna vila s bazenom i jacuzzijem

21215 Kastel Luksic
Kreveti: 6
Kupaone: 5
Površina: 350 m22
Bazen
Kreveti: 4
Kupaone: 4
Površina: 384 m22
Bazen

Vile za odmor u Splitu

Tijekom boravka u vili za odmor  u Splitu najveći dalmatinski grad s posebnom mediteranskom atmosferom oduševit će Vas drevnom poviješću, uvijek živahnom rivom i opuštenim mještanima.


Povijest Splita započela je prije više od 1700 godina, kada se rimski car Dioklecijan odlučio povući s prijestolja i sagraditi grandioznu umirovljeničku palaču na Jadranu. Nakon pustošenja obližnjeg rimskog megapolisa Salone od strane Avara i Slavena u 7. stoljeću, građani su pobjegli u Dioklecijanovu palaču koja se potom razvila u grad Split. (Vrijedi se provozati od vaše vile za odmor do impresivnih ostataka Salone, nekada najvećeg grada u ovom dijelu Rimskog carstva.)

Split je smješten na poluotoku, s kopnene je strane okružen planinama Mosor i Kozjak te brdom Marjan i otocima Bračem, Hvarom, Šoltom i Čiovom s morske strane. Tijekom boravka u besprijekorno uređenoj vili za odmor s bazenom istražite labirint ulica u ovom drevnom gradu, gdje svaki kutak izgleda poput hollywoodskog seta (neke ćete možda i prepoznati ako ste ljubitelj serije „Igre prijestolja“). Svratite do katedrale sv. Dujma koja je izvorno bila Dioklecijanov mauzolej, sagrađen 305. god. n.e., i potražite granitne sfinge (iz 1500. god. pr. Kr.) dovedene iz Luksora do Peristila - središnjeg otvorenog dvorišta u Palači.


VILE ZA ODMOR U SPLITU - DOMU USPJEŠNIH SPORTAŠA

Iz nekog razloga, Split je pravi rasadnik talenata, s preko 90 osvajača olimpijskih medalja, osvajačem Wimbeldona, poznatim košarkašima, rukometašima, vaterpolistima i nogometašima, brojnim glazbenim zvijezdama, glumcima, umjetnicima, pjesnicima i piscima - razgovarajte sa ponosnim Splićanima o njima i naučite neka poznata imena iz hrvatske povijesti. Njihova ljubav prema nogometnom klubu Hajduk može se vidjeti u brojnim i elaboriranim grafitima u i oko Splita (dok se šećete ili vozite iz svoje vile za odmor, potražite natpise „Torcide“). Ako se sportski duh prenese i na Vas, posjetite plažu Bačvice i okušajte se u izvornom splitskom sportu „piciginu“ koji se tokom cijele godine igra u moru.


KUĆE ZA ODMOR U SPLITU - OPUSTITE SE I SAMO "POMALO"

Kao urbano i živo središte Dalmacije, Split je odlična destinacija za posjet tijekom cijele godine, no ako rezervirate vilu za odmor u ljetnim mjesecima, jedna od prednosti je mogućnost uživanja ​​u sunčanju i kupanju na prekrasnim plažama u Splitu i okolici (preporučamo legendarne Bačvice, Stobreč i Podstranu). Split je poput pravog muzeja na otvorenom kojeg krasi dinamična atmosfera, a opušteni mještani sate provode na rivi, ispijajući kavu i pozdravljajući se omiljenim pozdravom: „pomalo!“. Uronite u „splitsko stanje uma“ i uživajte u sunčanom odmoru u svojoj privatnoj luksuznoj vili.


KAKO ODABRATI SVOJU VILU ZA ODMOR U SPLITU?

Birajte prema svojim željama - vila za odmor sa ili bez bazena, moderna ili tradicionalno uređena luksuzna vila, kuća za odmor s pogledom na more, blizu plaže ili vila u blizini centra ... izbor je na vama. Naš susretljiv tim stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja ili prijedloge.


ŠTO VIDJETI I RADITI KADA SE SMJESTITE U KUĆU ZA ODMOR U SPLITU?


- Upijajte sunce na najpopularnijem mjestu u gradu -  Splitskoj rivi

- Šopingirajte u Marmontovoj ulici

- Nabavite svježu ribu na živahnoj Peškariji, a povrće na Pazaru

- Istražite podrume Dioklecijanove palače

- Slušajte klape u akustičnom Vestibulu

- Igrajte „picigin“ na Bačvicama

- Probajte „pašticadu“ u lokalnim restoranima u Varoši

- Popijte čašu vina u jednom od ugodnih vinskih barova u starom dijelu grada

- Uhvatite zalazak sunca na Marjanu s kojeg se pruža divan pogled na Split

- Posjetite katedralu sv. Duje, nekada Dioklecijanov mauzolej


Tisućljetna povijest čeka da je otkrijete, a najbolje mjesto iz kojeg ćete je istraživati je vaša privatna vila za odmor u Splitu.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali Vaše iskustvo boravka na našoj web stranici.

Pravila privatnosti Kolačići

Prihvati