Traveler.hr header image

Top 5 plaža za vaše četveronožne šapice

Top 5 plaža za vaše četveronožne šapice

Naši krzneni prijatelji zaslužuju samo najbolje, a kako Vi ne biste morali razmišljati o tome gdje ćete se kupati sa svojim ljubimcem, pročitajte gdje se nalazi 5 najboljih plaža za Vas i njega!

Podvorska, Crikvenica Plažu možemo nazvati njenim pravim imenom - Podvorska ili onim što ona jest - raj za pse. Smatra se najboljom plažom za pse u Hrvatskoj, a to je potvrdio i New York Post! Plaža se proteže na dugačkih 170 metara, a ono po čemu se izdvaja je pseći bar Monty's Beach Bar u kojemu Vaši četveronožni ljubimci mogu uživati u hladnoj psećoj pivi i pizzi ili se zasladiti psećim sladoledom. Naravno da ponuda ne isključuje vlasnike, tako da se i Vi možete počastiti pazeći na Vašeg dlakavog člana obitelji. Kako bi usluga bila potpuna, plaža također nudi i prikladne pseće tuševe.

Privlaka, Zadar Mjesto gdje se nalaze neke od najljepših vila na Jadranu pobrinulo se da cijela obitelj okusi čari godišnjeg odmora, tako se u Privlaci nalazi jedina plaža za pse u cijeloj Zadarskoj županiji. Stoga, unajmite neku od naših čarobnih vila na ovom području i priuštite Vama i Vašim četveronožnim šapicama ljetovanje iz snova.

Duilovo, Split U gradu Splitu, šljunčana plaža dugačka 40 metara nudi sve što bi Vašem psu moglo zatrebati tijekom dana na plaži. Za razliku od drugih splitskih plaža, Duilovo će ponuditi manju gužvu i mirniji prostor. Ovdje ćete pronaći tuševe, svlačionice, zdjelice za vodu, ali i male šatore za krznene ljubimce kako bi se mogli sakriti od sunca. U blizini nema ugostiteljskih objekata, stoga se okrijepite ako planirate provesti cijeli dan na plaži.

Plaža Punta Šilo i Vela plaža u Baškoj – otok Krk Najveći otok na Jadranu, otok Krk prava je dog-friendly destinacija! Plaža Puna Šilo je plaža na kojoj su psi službeno dopušteni. Osim što će vaši ljubimci uživati u plićaku, na plaži se pruža mogućnost rentanja supa i kayaka za potpuno novu avanturu Vas i Vašeg ljubimca! Uređeni parking nalazi se blizu plaže te je uvijek lako naći mjesto za parkiranje.

Vela plaža u Baški ponosno nosi oznaku Plave zastavice (jamči očuvanu okolinu, čistoću mora i plaže). Na plaži dugačkoj 1800 metara gdje se u srcu sezone kupa i do nekoliko tisuća kupača, nalazi se i posebno ograđeni prostor za kućne ljubimce. Osim što će vas pas uživati u bezbrižnoj igri na plaži i u moru, Vi se možete opustiti u obližnjim kafićima uz čašu osvježavajućeg pića.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali Vaše iskustvo boravka na našoj web stranici.

Pravila privatnosti Kolačići

Prihvati